Focaccia med tomat og ost

Bedømmelse

(5 vurderinger)

60+ min

Lav de flotte, men nemme focaccia til både hverdag og fest!

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i det håndvarme vand. Tilsæt salt, smør, kvark, durummel og hvedemel. Ælt dejen til den er smidig - den skal være ganske løs. Lad dejen hæve ca. ½ time.

Skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Fordel dejen med meldryssede hænder i en velsmurt bradepande. Pensl dejen med olie fra de marinerede tomater. Fordel tomat, ost, rosmarin og salt over dejen. Tryk fyldet ned i dejen med fingerspidserne. Lad dejen efterhæve i ca. 15 min. Bag brødet midt i ovnen. Lad brødet afkøle på en bagerist. Skær det i firkanter og server nybagt.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Frysetip

Lun brødet i ovnen efter optøning og skær det i firkanter inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 20250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 32 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: