Focaccia med tomat og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Lav de flotte, men nemme focaccia til både hverdag og fest!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i det håndvarme vand. Tilsæt salt, smør, kvark, durummel og hvedemel. Ælt dejen til den er smidig - den skal være ganske løs. Lad dejen hæve ca. ½ time.

Skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Fordel dejen med meldryssede hænder i en velsmurt bradepande. Pensl dejen med olie fra de marinerede tomater. Fordel tomat, ost, rosmarin og salt over dejen. Tryk fyldet ned i dejen med fingerspidserne. Lad dejen efterhæve i ca. 15 min. Bag brødet midt i ovnen. Lad brødet afkøle på en bagerist. Skær det i firkanter og server nybagt.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Frysetip

Lun brødet i ovnen efter optøning og skær det i firkanter inden serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag