Focaccia med tomat og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Lav de flotte, men nemme focaccia til både hverdag og fest!

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i det håndvarme vand. Tilsæt salt, smør, kvark, durummel og hvedemel. Ælt dejen til den er smidig - den skal være ganske løs. Lad dejen hæve ca. ½ time.

Skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Fordel dejen med meldryssede hænder i en velsmurt bradepande. Pensl dejen med olie fra de marinerede tomater. Fordel tomat, ost, rosmarin og salt over dejen. Tryk fyldet ned i dejen med fingerspidserne. Lad dejen efterhæve i ca. 15 min. Bag brødet midt i ovnen. Lad brødet afkøle på en bagerist. Skær det i firkanter og server nybagt.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Frysetip

Lun brødet i ovnen efter optøning og skær det i firkanter inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 20250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 32 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: