Focaccia med tomat og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Lav de flotte, men nemme focaccia til både hverdag og fest!

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i det håndvarme vand. Tilsæt salt, smør, kvark, durummel og hvedemel. Ælt dejen til den er smidig - den skal være ganske løs. Lad dejen hæve ca. ½ time.

Skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Fordel dejen med meldryssede hænder i en velsmurt bradepande. Pensl dejen med olie fra de marinerede tomater. Fordel tomat, ost, rosmarin og salt over dejen. Tryk fyldet ned i dejen med fingerspidserne. Lad dejen efterhæve i ca. 15 min. Bag brødet midt i ovnen. Lad brødet afkøle på en bagerist. Skær det i firkanter og server nybagt.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Frysetip

Lun brødet i ovnen efter optøning og skær det i firkanter inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 20250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: