Foliepakker med kartofler, blåskimmelost og grønne asparges
45 min

Foliepakker med kartofler, blåskimmelost og grønne asparges

Duftende kartoffelpakker der serveres over grillet brød eller som tilbehør til grillet kød.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Foliepakker med kartofler, blåskimmelost og grønne asparges

Duftende kartoffelpakker der serveres over grillet brød eller som tilbehør til grillet kød.

Antal portioner
  • 8 skiver ciabattabrød

Fremgangsmåde:

Skrab eller skrub kartoflerne og kog dem 10 minutter. Skær dem i kvarte. Skyl de grønne asparges, skær det nederste stykke fra og skær hver asparges i to-tre stykker. Snit hvidløgsfeddene i tynde skiver. Forbered fire dobbelte stykker alufolie til pakkerne. Fordel kartofler, asparges, hvidløg og smuldret HimmelBlå på folien og drys med salt og peber. Luk pakkerne grundigt. Grill pakkerne øverst i ovnen - til osten smelter, og aspargeserne er møre. Grill brødet til det sprødt og gyldent. Luk foliepakkerne op og servér dem på tallerkener. Hæld grøntsager og smeltet ost over brødet, så saft og ost løber ned i det varme brød.

Velegnet som tilbehør til grillet kalvekød eller lam, i så fald uden grillet brød. Eller en fyldig grøn salat med broccoli, courgetter og ristede pinjekerner, hvis pakkerne spises som hovedret.

Grill

Ca. 10 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 32 %
Print