Forret med aubergine

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Nem og lækker opskrift på en vegetarisk forret med aubergine. Glæd dig til at nyde den.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat (ca. 75 g)
  • ½ liter groftrevet hovedsalat (ca. 50 g)
  • 1 forårsløg i tynde strimler (ca. 25 g)
  • 12 sorte oliven

Pynt

  • agurk i tynde stave

Tilbehør

  • 200 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Del auberginen på langs og prik kødsiderne med en gaffel. Læg dem, med kødsiden nedad, på en plade med bagepapir. Bag auberginen midt i ovnen. Pil skindet af og hak auberginekødet meget fint. Rør det sammen med rødløg og tomatpure. Vend fraichen i og smag til med salt og peber. Stil auberginepureen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Anret grøntsager og oliven på portionstallerkener sammen med lidt af auberginepureen. Server resten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Auberginen kan bages i mikrobølgeovn i ca. 10 min. ved fuld effekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: