Forret med aubergine

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Nem og lækker opskrift på en vegetarisk forret med aubergine. Glæd dig til at nyde den.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat (ca. 75 g)
  • ½ liter groftrevet hovedsalat (ca. 50 g)
  • 1 forårsløg i tynde strimler (ca. 25 g)
  • 12 sorte oliven

Pynt

  • agurk i tynde stave

Tilbehør

  • 200 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Del auberginen på langs og prik kødsiderne med en gaffel. Læg dem, med kødsiden nedad, på en plade med bagepapir. Bag auberginen midt i ovnen. Pil skindet af og hak auberginekødet meget fint. Rør det sammen med rødløg og tomatpure. Vend fraichen i og smag til med salt og peber. Stil auberginepureen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Anret grøntsager og oliven på portionstallerkener sammen med lidt af auberginepureen. Server resten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Auberginen kan bages i mikrobølgeovn i ca. 10 min. ved fuld effekt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: