Forret med aubergine

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Nem og lækker opskrift på en vegetarisk forret med aubergine. Glæd dig til at nyde den.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat (ca. 75 g)
  • ½ liter groftrevet hovedsalat (ca. 50 g)
  • 1 forårsløg i tynde strimler (ca. 25 g)
  • 12 sorte oliven

Pynt

  • agurk i tynde stave

Tilbehør

  • 200 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del auberginen på langs og prik kødsiderne med en gaffel. Læg dem, med kødsiden nedad, på en plade med bagepapir. Bag auberginen midt i ovnen. Pil skindet af og hak auberginekødet meget fint. Rør det sammen med rødløg og tomatpure. Vend fraichen i og smag til med salt og peber. Stil auberginepureen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Anret grøntsager og oliven på portionstallerkener sammen med lidt af auberginepureen. Server resten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Auberginen kan bages i mikrobølgeovn i ca. 10 min. ved fuld effekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag