Frikadeller med fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Lækre fiskedunser lavet fra bunden serveret med en coleslaw inspireret gulerodsalat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Gulerodssalat

Fiskefrikadeller

  • 400 g hakket torskekød
  • 1¼ tsk groft salt
  • 6 hakkede forårsløg
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 1¼ dl mælk
  • 1½ spsk kartoffelmel
  • 4 spsk hvedemel
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Gulerodssalat

Vend remoulade og ymer sammen i en skål. Tilsæt krydderier og revet gulerod (gem lidt til pynt). Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Rør salaten op og smag til.

Fiskefrikadeller

Rør imens torskekødet med salt i ca. 1 min. Kom forårsløg, persille, peber og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter de 2 slags mel. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad smørret gyldne i en pande. Steg 15 frikadeller ved svag varme, ca. 5 min. på 3 sider (ca. 15 min. i alt).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag