Frikadeller med fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Lækre fiskedunser lavet fra bunden serveret med en coleslaw-inspireret gulerodsalat.

Ingredienser

Antal portioner

Gulerodssalat

Fiskefrikadeller

  • 400 g hakket torskekød
  • 1¼ tsk groft salt
  • 6 hakkede forårsløg
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 1¼ dl mælk
  • 1½ spsk kartoffelmel
  • 4 spsk hvedemel
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Gulerodssalat

Vend remoulade og ymer sammen i en skål. Tilsæt krydderier og revet gulerod (gem lidt til pynt). Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Rør salaten op og smag til.

Fiskefrikadeller

Rør imens torskekødet med salt i ca. 1 min. Kom forårsløg, persille, peber og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter de 2 slags mel. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad smørret gyldne i en pande. Steg 15 frikadeller ved svag varme, ca. 5 min. på 3 sider (ca. 15 min. i alt).

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: