Frikadeller med fisk - Opskrifter - Arla

Frikadeller med fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Lækre fiskedunser lavet fra bunden serveret med en coleslaw inspireret gulerodsalat.

Ingredienser

Antal portioner

Gulerodssalat

Fiskefrikadeller

  • 400 g hakket torskekød
  • 1¼ tsk groft salt
  • 6 hakkede forårsløg
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 1¼ dl mælk
  • 1½ spsk kartoffelmel
  • 4 spsk hvedemel
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Gulerodssalat

Vend remoulade og ymer sammen i en skål. Tilsæt krydderier og revet gulerod (gem lidt til pynt). Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Rør salaten op og smag til.

Fiskefrikadeller

Rør imens torskekødet med salt i ca. 1 min. Kom forårsløg, persille, peber og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter de 2 slags mel. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad smørret gyldne i en pande. Steg 15 frikadeller ved svag varme, ca. 5 min. på 3 sider (ca. 15 min. i alt).

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: