Frokostsalat med peberrodsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Med denne opskrift på frokostsalat med peberrodsdressing bliver frokosten mere spændende. Kollegaer og venner vil sende lange blikke efter din salat med sprængt kalvetunge og lækker dressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g sprængt kalvetunge eller kogt skinke
  • 100 g syltede rødbeder
  • 100 g hvide asparges - kogte
  • 100 g haricots verts (fine, grønne bønner)

Peberrodsdressing

Pynt

  • brøndkarse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær tunge og rødbeder i strimler. Arranger det hele på et fladt fad.

Peberrodsdressing

Rør fraiche med de øvrige ingredienser og smag til med salt. Server den i en skål for sig.

Tip

Peberrodsdressing kan også serveres til sprængt oksebryst.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag