Frokostsalat med peberrodsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Med denne opskrift på frokostsalat med peberrodsdressing bliver frokosten mere spændende. Kollegaer og venner vil sende lange blikke efter din salat med sprængt kalvetunge og lækker dressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g sprængt kalvetunge eller kogt skinke
  • 100 g syltede rødbeder
  • 100 g hvide asparges - kogte
  • 100 g haricots verts (fine, grønne bønner)

Peberrodsdressing

Pynt

  • brøndkarse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær tunge og rødbeder i strimler. Arranger det hele på et fladt fad.

Peberrodsdressing

Rør fraiche med de øvrige ingredienser og smag til med salt. Server den i en skål for sig.

Tip

Peberrodsdressing kan også serveres til sprængt oksebryst.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag