Frokostsalat med peberrodsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Med denne opskrift på frokostsalat med peberrodsdressing bliver frokosten mere spændende. Kollegaer og venner vil sende lange blikke efter din salat med sprængt kalvetunge og lækker dressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g sprængt kalvetunge eller kogt skinke
  • 100 g syltede rødbeder
  • 100 g hvide asparges - kogte
  • 100 g haricots verts (fine, grønne bønner)

Peberrodsdressing

Pynt

  • brøndkarse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær tunge og rødbeder i strimler. Arranger det hele på et fladt fad.

Peberrodsdressing

Rør fraiche med de øvrige ingredienser og smag til med salt. Server den i en skål for sig.

Tip

Peberrodsdressing kan også serveres til sprængt oksebryst.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag