Frugt flammkuchen

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig - brug årstidens frugt og rester af tørret frugt og nødder.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 plade færdiglavet, frisk butterdej (ca. 24 x 40 cm)
  • 2 æbler i tynde både
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • 100 g dadler i mindre stykker
  • 75 g smuttede, grofthakkede mandler
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk garam masala

Sådan gør du

Sådan gør du

Del butterdejspladen i 4 stykker, fx i trekanter. Læg dem lidt forskudt af hinanden som en stjerne, på en plade med bagepapir. Forbag bunden midt i ovnen.

Vend æbler, abrikoser, dadler, mandler, honning og krydderier godt sammen og fordel det på den forbagte bund afslut med cremefraiche og bag kagen færdig midt i ovnen. Server den lun.

Tip

I stedet for dadler kan du bruge tørrede figner.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 58 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: