Frugt flammkuchen
30 min

Frugt flammkuchen

Nem og hurtig - brug årstidens frugt og rester af tørret frugt og nødder.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Frugt flammkuchen

Nem og hurtig - brug årstidens frugt og rester af tørret frugt og nødder.

Antal portioner
  • 1 plade færdiglavet, frisk butterdej (ca. 24 x 40 cm)
  • 2 æbler i tynde både
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • 100 g dadler i mindre stykker
  • 75 g smuttede, grofthakkede mandler
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk garam masala

Fremgangsmåde:

Del butterdejspladen i 4 stykker, fx i trekanter. Læg dem lidt forskudt af hinanden som en stjerne, på en plade med bagepapir. Forbag bunden midt i ovnen.

Vend æbler, abrikoser, dadler, mandler, honning og krydderier godt sammen og fordel det på den forbagte bund afslut med cremefraiche og bag kagen færdig midt i ovnen. Server den lun.

Tip

I stedet for dadler kan du bruge tørrede figner.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 58 %
Print