Frugt flammkuchen

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig - brug årstidens frugt og rester af tørret frugt og nødder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 plade færdiglavet, frisk butterdej (ca. 24 x 40 cm)
  • 2 æbler i tynde både
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • 100 g dadler i mindre stykker
  • 75 g smuttede, grofthakkede mandler
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk garam masala

Sådan gør du

Sådan gør du

Del butterdejspladen i 4 stykker, fx i trekanter. Læg dem lidt forskudt af hinanden som en stjerne, på en plade med bagepapir. Forbag bunden midt i ovnen.

Vend æbler, abrikoser, dadler, mandler, honning og krydderier godt sammen og fordel det på den forbagte bund afslut med cremefraiche og bag kagen færdig midt i ovnen. Server den lun.

Tip

I stedet for dadler kan du bruge tørrede figner.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag