Frugtboller med fuldkornsmel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

Revet frugt gør bollerne dejlig saftige.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 25 g gær
  • 2½ dl vand - lillefingervarmt
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 revet æble eller pære
  • 125 g fuldkornshvedemel (ca. 2 dl)
  • 375 g hvedemel (ca. 6¼ dl)

Pensling

  • vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen til den er smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted ca. 1 time. Form dejen til 20 små boller og lad dem efterhæve tildækket i ca. 20 min. Pensl bollerne og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

15-20 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 85 %
  • Fedt: 4 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag