Frugtboller med fuldkornsmel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Revet frugt gør bollerne dejlig saftige.

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 25 g gær
  • 2½ dl vand - lillefingervarmt
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 revet æble eller pære
  • 125 g fuldkornshvedemel (ca. 2 dl)
  • 375 g hvedemel (ca. 6¼ dl)

Pensling

  • vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen til den er smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted ca. 1 time. Form dejen til 20 små boller og lad dem efterhæve tildækket i ca. 20 min. Pensl bollerne og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

15-20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 85 %
  • Fedt: 4 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: