Frugtmix til kvark med kerner

Frugtmix til kvark med kerner

60+ min Mellemmåltid Morgenmad og brunch

Små stykker frugt nydes sammen med perlespelt kogt i appelsinsaft og vendt i kvark. Om sommeren kan du erstatte sharonfrugter og druer med fx blåbær og jordbær eller hindbær.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5932 kJ / 1418 kcal

Næringsindhold pr. 100g

307 kJ / 73 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 24,1 % 4,4 g
Kulhydrat: 70,2 % 12,7 g
Fedt: 5,7 % 0,5 g
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser