Fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kylling - Opskrifter - Arla

Fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

15 min

Har du en rest af kylling? Så er denne opskrift perfekt. Glæd dig til at sætte tænderne i en fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g tørret fuldkornspasta, fx penne - koges
  • 100 g stegte eller dampede kyllingeinderfileter
  • 75 g grønne vindruer i skiver
  • 100 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 30 g skyllede salatblade i grove stykker
  • 2 gulerødder i tynde stave
  • 2 fuldkornspitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland flødeost, kvark, limesaft, ingefær, salt og peber. Skær pasta og kylling i mindre stykker og vend det i flødeostblandingen sammen med vindruer og bønner. Anret kyllingesalaten i lune pitabrød med salat og gulerødder.

Tips

Er særligt velegnet til madpakken.
I stedet for den anvendte flødeost kan du bruge en anden smagsvariant eller en naturel.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: