Fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kylling
15 min

Fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kylling

Har du en rest af kylling? Så er denne opskrift perfekt. Glæd dig til at sætte tænderne i en fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kylling

Har du en rest af kylling? Så er denne opskrift perfekt. Glæd dig til at sætte tænderne i en fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder.

Antal portioner
  • 50 g Buko® Køkkenhavens Løg
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g tørret fuldkornspasta, fx penne - koges
  • 100 g stegte eller dampede kyllingeinderfileter
  • 75 g grønne vindruer i skiver
  • 100 g optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 30 g skyllede salatblade i grove stykker
  • 2 gulerødder i tynde stave
  • 2 fuldkornspitabrød

Fremgangsmåde:

Bland flødeost, kvark, limesaft, ingefær, salt og peber. Skær pasta og kylling i mindre stykker og vend det i flødeostblandingen sammen med vindruer og bønner. Anret kyllingesalaten i lune pitabrød med salat og gulerødder.

Tips

Er særligt velegnet til madpakken.

I stedet for den anvendte flødeost kan du bruge en anden smagsvariant eller en naturel.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %
Print