Fyldt kalkunbryst med rødvinssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

1 timer

Tilfør dit kalkunbryst et pift ved at fylde det med med peberfrugt, rødløg og soltørrede tomater.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Fyld til kalkunbryst

  • 1 spsk olivenolie
  • 3 finthakkede rødløg
  • 1 finthakket rød peberfrugt
  • 8 finthakkede soltørrede tomater
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1½ spsk blade af frisk timian
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kalkunbryst

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 600 g dampet broccoli

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld til kalkunbryst

Varm olien i en pande og svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt peberfrugt og tomater og svits yderligere ca. 1 min. Kom balsamicoeddike, timian, salt og peber i og kog blandingen, stadig ved kraftig varme, i ca. 1 min. til blandingen er "tør". Hæld fyldet i en skål og lad det blive koldt. Tør panden af.

Kalkunbryst

Rens kødet for eventuelle hinder. Skær en bred "åbning" midt igennem kalkunkødet - ved at skære ind fra hver ende. Fyld løgblandingen ind i kalkunbrystet og læg baconskiver stramt omkring kødet. Bind bomuldssnor omkring baconen så den ikke falder af. Varm panden op. Brun kalkunbrystet på alle sider, og læg det i et ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Kog panden af med vand, hæld vandet ved kødet og steg kalkunbrystet midt i ovnen. Mål efter ca. ½ time, med et stegetermometer, kødets centrumstemperatur. Den skal være ca. 70°. Steg evt. kalkunbrystet færdigt de sidste 10 min.

Hæld stegeskyen (ca. 1 dl) i panden og tilsæt rødvinssauce. Bring saucen i kog under omrøring og smag til.

Ved serveringen

Fjern bomuldssnoren og skær det fyldte kalkunbryst i skiver. Server med RødvinsSauce, ris og broccoli.

Stegetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag