Fyldt lammefilet med stuvede svampe og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Smagfuld anretning med blandede svampe, blød ost - serveres med kogte kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Fyldt lammefilet

Stuvede svampe

  • 10 g smør
  • 4 bananskalotteløg i kvarte
  • 100 g blandede svampe i mindre stykker
  • 2 dl vand
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 1 spsk ribsgelé
  • 50 Castello® økologisk brie uden skorpe Økologisk brie 50+
  • 1 tsk groft salt
  • 1 spsk lys saucejævner
  • 200 g skyllede sukkerærter

Tilbehør

  • 1 kg kogte, pillede aspargeskartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af fedtstoffet blive godt varm i en pande og svits spinaten i ca. 1 min. Kom spinaten i en sigte og tryk den fri for væde. Lav et dybt snit på langs i lammefileten og drys den med salt og peber. Skær osten i mindre stykker og fyld den i kødet sammen med spinat. Bind kødet sammen med kødsnor - stramt. Lad resten af fedtstoffet blive godt varmt og brun kødet ca. 1 min. på begge sider. Lad kødet stege færdigt ved jævn varme i 8-10 min. - vend af og til. Gem den ost, der smelter ud på panden, til pynt.

Stuvede svampe

Lad fedtstoffet blive varmt i en pande. Steg løg og svampe ved jævn varme i ca. 3 min. eller til de begynder at gyldne. Tilsæt vand, fløde, ribsgelé, ost, salt og peber og kog blandingen i ca. 3 min. Tag stuvningen af varmen og tilsæt saucejævner under omrøring. Kom sukkerærterne i og kog stuvningen i ca. 1 min.

Ved serveringen

Fjern snoren fra kødet og skær det i tynde skiver. Anret på tallerkener sammen med de stuvede svampe og aspargeskartofler.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

Mellemfyldig rødvin, gerne med nogle år på bagen fx en medoc fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til lam

Andre gode forslag