Fyldte ananas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

En lækker og frisk dessert med fyldte ananas er en overskuelig opskrift, som med garanti vil imponere gæsterne!

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 friske ananas
  • 5 spsk appelsinlikør

Fromage

Pynt:

  • skal af 1 appelsin
  • 1 dl vand
  • 1 spsk sukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene. Skær ananaskødet fra skallen. Snit det i små terninger og læg dem i skallerne. Fordel likør over.

Fromage

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Træk husblassen op med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen med appelsinsaft og likør, og rør den i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.

Pynt

Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min. Tag dem op og lad dem tørre. Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.

Tip

I stedet for appelsinlikør kan du bruge friskpresset appelsinsaft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 35 %
  • Alkohol: 5 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Rhône, Frankrig

Hvid dessertvin på muscat/moscatel-druen fx en muscat de beaumes de venice Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade