Fyldte kalkunruller med parmaskinke

Bedømmelse

(2 vurderinger)

30 min

Det lækre smag af friskost passer godt til kalkunrullerne og gør retten hel unik.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx skruer
  • 500 g cherrytomater - evt. både røde og gule
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 2 spsk friske merianblade
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • friske merianblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at vare blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden.

Skær imens grove sener og hinder af kalkunfileterne. Bank fileterne flade, smør dem med osten og drys med peber. Rul fileterne sammen fra den længste side. Læg skinken omkring - sørg især for at dække enderne og sammenføjningerne. Lad 1 spsk af olien blive varm i en pande. Brun kalkunrullerne på alle sider i ca. 2 min. Steg dem derefter ved svag varme i ca. 10 min. - vend af og til. Tag kalkunrullerne op og hold dem varme.

Lad resten af olien blive varm i panden. Svits tomater, forårsløg og hvidløg ved svag varme og under omrøring i ca. 3 min. Mos 6-7 tomater, hvis de ikke "springer" af sig selv. Tilsæt merianblade og salt. Vend grøntsagerne sammen med pastaen og smag til. Server straks sammen med de varme kalkunruller.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde: