Fyldte kalkunruller med parmaskinke
30 min

Fyldte kalkunruller med parmaskinke

Det lækre smag af friskost passer godt til kalkunrullerne og gør retten hel unik.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldte kalkunruller med parmaskinke

Det lækre smag af friskost passer godt til kalkunrullerne og gør retten hel unik.

Antal portioner
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx skruer
  • 500 g cherrytomater - evt. både røde og gule
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 2 spsk friske merianblade
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • friske merianblade

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at vare blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden.

Skær imens grove sener og hinder af kalkunfileterne. Bank fileterne flade, smør dem med osten og drys med peber. Rul fileterne sammen fra den længste side. Læg skinken omkring - sørg især for at dække enderne og sammenføjningerne. Lad 1 spsk af olien blive varm i en pande. Brun kalkunrullerne på alle sider i ca. 2 min. Steg dem derefter ved svag varme i ca. 10 min. - vend af og til. Tag kalkunrullerne op og hold dem varme.

Lad resten af olien blive varm i panden. Svits tomater, forårsløg og hvidløg ved svag varme og under omrøring i ca. 3 min. Mos 6-7 tomater, hvis de ikke "springer" af sig selv. Tilsæt merianblade og salt. Vend grøntsagerne sammen med pastaen og smag til. Server straks sammen med de varme kalkunruller.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %
Print