Fyldte pitabrød

Bedømmelse

(0 vurderinger)

15 min

Pitabrød med æggesalat. Nem at tage med...

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 pitabrød
  • 50 g blødt smør

Æggefyld

  • 4 hårdkogte, hakkede æg
  • 1 spsk finthakket salatløg
  • 1 dl frisk, klippet karse
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den øverste kant af pitabrødene og smør indersiderne med smør.

Æggefyld

Vend forsigtigt æg sammen med de øvrige ingredienser og smag til. Fordel æggefyldet i de 4 pitabrød.

Tip

Du kan bage dine egne pitabrød - se link.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde: