Fyldte pitabrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Pitabrød med æggesalat. Nem at tage med...

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 pitabrød
  • 50 g blødt smør

Æggefyld

  • 4 hårdkogte, hakkede æg
  • 1 spsk finthakket salatløg
  • 1 dl frisk, klippet karse
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den øverste kant af pitabrødene og smør indersiderne med smør.

Æggefyld

Vend forsigtigt æg sammen med de øvrige ingredienser og smag til. Fordel æggefyldet i de 4 pitabrød.

Tip

Du kan bage dine egne pitabrød - se link.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 46 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: