Gløggdip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Denne dip passer perfekt til en hyggedag i december med gløgg og brunkager. Dip på brunkager er en usædvanlig kombination, men prøv det - det overrasker på den virkelig gode måde!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak mandlerne groft og rist dem i en tør pande ved jævn varme i 2-3 min. - eller til de er gyldne.

Rør kvark sammen med salt og appelsinskal og bland det med rosiner og mandler. Smag til.

Server dippen med æblebåde og brunkager.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 36 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: