Gløggdip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Denne dip passer perfekt til en hyggedag i december med gløgg og brunkager. Dip på brunkager er en usædvanlig kombination, men prøv det - det overrasker på den virkelig gode måde!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak mandlerne groft og rist dem i en tør pande ved jævn varme i 2-3 min. - eller til de er gyldne.

Rør kvark sammen med salt og appelsinskal og bland det med rosiner og mandler. Smag til.

Server dippen med æblebåde og brunkager.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: