

Go' morgen snegle
60+ min
Sneglene er uden creme og perfekte som weekend morgenbrød med kold smør.
Ingredienser
12 stk. pr. portion
Antal portioner
- 25 g gær
- 2 dl mælk
- ½ dl Kløver® tykmælk
- 1 tsk sukker
- 1 tsk groft salt
- 65 g knækkede hvedekerner (ca. 1 dl)
- 300 g hvedemel (ca. 6 dl)
Pensling:
- sammenpisket æg
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Aftenen før
Rør gæren ud i mælken. Tilsæt tykmælk og de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen i køleskabet til næste morgen.
Om morgenen
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 12 stykker og tril dem til tynde pølser. Form dem til snegle. Sæt sneglene på en plade med bagepapir og stil dem midt i en kold ovn. (Bagetiden er beregnet fra det øjeblik sneglene sættes i ovnen). Spises med smør.
Bagetid
Ca. 25 min. ved 200°. (Sæt sneglene i kold ovn).
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 6270 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 20 g
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 79 %
- Fedt: 8 %