Go' morgen snegle - Opskrifter - Arla

Go' morgen snegle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

60+ min

Sneglene er uden creme og perfekte som weekend morgenbrød med kold smør.

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 25 g gær
  • 2 dl mælk
  • ½ dl Kløver® tykmælk Tykmælk
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 65 g knækkede hvedekerner (ca. 1 dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 6 dl)

Pensling:

  • sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Aftenen før

Rør gæren ud i mælken. Tilsæt tykmælk og de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen i køleskabet til næste morgen.

Om morgenen

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 12 stykker og tril dem til tynde pølser. Form dem til snegle. Sæt sneglene på en plade med bagepapir og stil dem midt i en kold ovn. (Bagetiden er beregnet fra det øjeblik sneglene sættes i ovnen). Spises med smør.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°. (Sæt sneglene i kold ovn).

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: