Græsk kaviardip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En dansk variant af den græske karviarcreme Taramosalata".

Ingredienser

Antal portioner

Hertil 300 g pandebrød - se link

  • 100 g sorte oliven uden sten

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løget og hak det fint. Rør kvark, løg, kaviar og persille sammen. Kom dippen i en skål og server fx med oliven og pandebrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, verdeca, malvasia Puglia, Italien

Hvidvin fra Provence eller det sydligste Italien, fx en cotes-de provence eller en bianco salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges