Græsk kaviardip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En dansk variant af den græske karviarcreme Taramosalata".

Ingredienser

Antal portioner

Hertil 300 g pandebrød - se link

  • 100 g sorte oliven uden sten

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løget og hak det fint. Rør kvark, løg, kaviar og persille sammen. Kom dippen i en skål og server fx med oliven og pandebrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, verdeca, malvasia Puglia, Italien

Hvidvin fra Provence eller det sydligste Italien, fx en cotes-de provence eller en bianco salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges