Græsk kaviardip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En dansk variant af den græske karviarcreme Taramosalata".

Ingredienser

Antal portioner

Hertil 300 g pandebrød - se link

  • 100 g sorte oliven uden sten

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løget og hak det fint. Rør kvark, løg, kaviar og persille sammen. Kom dippen i en skål og server fx med oliven og pandebrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, verdeca, malvasia Puglia, Italien

Hvidvin fra Provence eller det sydligste Italien, fx en cotes-de provence eller en bianco salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges