Græsk kaviardip

Bedømmelse

(0 vurderinger)

15 min

En dansk variant af den græske karviarcreme Taramosalata".

Ingredienser

Antal portioner

Hertil 300 g pandebrød - se link

  • 100 g sorte oliven uden sten

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løget og hak det fint. Rør kvark, løg, kaviar og persille sammen. Kom dippen i en skål og server fx med oliven og pandebrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 47 %

Kilde:

Vin match

Semillon, verdeca, malvasia Puglia, Italien

Hvidvin fra Provence eller det sydligste Italien, fx en cotes-de provence eller en bianco salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges