Græskargryde med spinat og stegt ost

Græskargryde med spinat og stegt ost

35 min Hovedret

Græskargryde - en lækker gryderet med masser af varme krydderier der giver en skøn krydret smag. Du behøver ikke skrælle en hokkaido, så det er samtidig en nem gryderet, selv om det smager som om, den har stået og simret flere timer. Denne græskargryde med hokkaido og røde linser får smukt og velsmagende selskab af stegte ostetern, som giver en skøn umamismag. Server kogte ris og sprøde naanbrød til græskargryden.

Mere inspiration

Her er en opskrift mere med hokkaido græskar.

Velbekomme!
Tip

Vil du kun servere én slags tilbehør passer det fint med enten ris eller naanbrød. Beregn så 320 g ris eller ca. 500 g naanbrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10330 kJ / 2469 kcal

Næringsindhold pr. 100g

544 kJ / 130 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 18,2 % 5,8 g
Kulhydrat: 53,6 % 17,1 g
Fedt: 28,2 % 4,1 g
Relateret video
Sådan tilbereder du nemt Ostestykkerne

- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter

Ingredienser