Græskargryde - en lækker gryderet med masser af varme krydderier der giver en skøn krydret smag. Du behøver ikke skrælle en hokkaido, så det er samtidig en nem gryderet, selv om det smager som om, den har stået og simret flere timer. Denne græskargryde med hokkaido og røde linser får smukt og velsmagende selskab af stegte ostetern, som giver en skøn umamismag. Server kogte ris og sprøde naanbrød til græskargryden.
Vil du kun servere én slags tilbehør passer det fint med enten ris eller naanbrød. Beregn så 320 g ris eller ca. 500 g naanbrød.
10330 kJ / 2469 kcal
544 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 18,2 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 53,6 % | 17,1 g |
Fedt: | 28,2 % | 4,1 g |
- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter