Græskarsnack med spidskommen og dip

Nøglehulsmærket opskrift

Græskarsnack med spidskommen og dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Søde græskar, sprødt rugbrød og dip lavet af skyr. Uhm.. et super alternativ til det traditionelle diptilbehør som agurk og gulerod.

Ingredienser

Antal portioner
  • 12 tynde både butternut squash (ca. 350 g)
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 2 skiver hårdtristet mørkt rugbrød
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl squashbådene med olie og drys med spidskommen. Fordel dem på en bageplade med alufolie og bag dem midt i ovnen. Grill dem herefter øverst i ovnen. Skær det ristede rugbrød i 12 stave og læg et stykke græskar på hver. Pynt med bredbladet persille, drys med salt og server med skyren som dip.

Tip

I stedet for butternut squash kan du bruge hokaido - lækkert at man er fri for at skrælle begge slags.

Bagetid

Ca. 15 min ved 200° - traditionel ovn.

Grill

7-10 min. - til de er gyldne

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1736 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: