Gratinerede bønner og tomater med kylling - Opskrifter - Arla

Gratinerede bønner og tomater med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Ovnbagte grøntsager - perfekt tilbehør til stegt kød, fx skinkemignon, kyllingefilet eller mørbrad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g dampede haricots verts
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 4 rødløg i meget tynde både (ca. 300 g)
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g Cheasy® Revet Mozzarella 13% Revet Mozzarella 13%

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kyllingefilet, skinkemignon eller oksemørbrad
  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland grøntsager, persille, salt og peber i et ovnfast fad (ca. 28 cm i diameter). Drys osten over og gratiner grøntsagerne midt i ovnen, til osten er gylden.

Server de gratinerede grøntsager med kød og brød til.

Gratinering

Ca. 15 min ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,6 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: