Gratinerede bønner og tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Ovnbagte grøntsager - perfekt tilbehør til stegt kød, fx skinkemignon, kyllingefilet eller mørbrad.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g dampede haricots verts
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 4 rødløg i meget tynde både (ca. 300 g)
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g Cheasy® Revet Mozzarella 13% Revet Mozzarella 13%

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kyllingefilet, skinkemignon eller oksemørbrad
  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland grøntsager, persille, salt og peber i et ovnfast fad (ca. 28 cm i diameter). Drys osten over og gratiner grøntsagerne midt i ovnen, til osten er gylden.

Server de gratinerede grøntsager med kød og brød til.

Gratinering

Ca. 15 min ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,6 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde: