Gratinerede bønner og tomater
30 min

Gratinerede bønner og tomater

Ovnbagte grøntsager - perfekt tilbehør til kyllingefilet eller mørbrad.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gratinerede bønner og tomater

Ovnbagte grøntsager - perfekt tilbehør til kyllingefilet eller mørbrad.

Antal portioner
  • 300 g dampede haricots verts
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 4 rødløg i meget tynde både
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g Cheasy® Revet Mozzarella 13%

Hertil

  • 550 g stegt kød, fx kyllingefileter eller oksemørbrad
  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Bland grøntsager, persille, salt og peber i et smurt ovnfast fad (ca. 28 cm i diameter). Drys osten over og gratiner grøntsagerne midt i ovnen, til osten er gylden.

Gratinering

Ca. 15 min ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 25 %
Print