Gratinerede bønner og tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Ovnbagte grøntsager - perfekt tilbehør til kyllingefilet eller mørbrad.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g dampede haricots verts
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 4 rødløg i meget tynde både
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g Cheasy® Revet Mozzarella 13% Revet Mozzarella 13%

Hertil

  • 550 g stegt kød, fx kyllingefilet eller oksemørbrad
  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland grøntsager, persille, salt og peber i et smurt ovnfast fad (ca. 28 cm i diameter). Drys osten over og gratiner grøntsagerne midt i ovnen, til osten er gylden.

Gratinering

Ca. 15 min ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: