Gratinerede bønner og tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Ovnbagte grøntsager - perfekt tilbehør til stegt kød, fx skinkemignon, kyllingefilet eller mørbrad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g dampede haricots verts
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 4 rødløg i meget tynde både (ca. 300 g)
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g Cheasy® Revet Mozzarella 13% Revet Mozzarella 13%

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kyllingefilet, skinkemignon eller oksemørbrad
  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland grøntsager, persille, salt og peber i et ovnfast fad (ca. 28 cm i diameter). Drys osten over og gratiner grøntsagerne midt i ovnen, til osten er gylden.

Server de gratinerede grøntsager med kød og brød til.

Gratinering

Ca. 15 min ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,6 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: