Gratinerede rødspættefileter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

....og pasta, grøntsager og cremet ostesauce - uhm det smager godt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g rødspættefileter
  • 600 g optøet, frossen helbladet spinat
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 2 finthakkede zittauerløg
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce Let Mornaysauce

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx spaghetti

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens, skyl og tør rødspættefileterne. Pres spinaten fri for væde i en sigte. Tag lidt citronskal og rød peber fra til pynt. Bland resten af citronskallen, den røde peber, løg, og 1 tsk af saltet sammen med spinaten. Fordel spinatblandingen i 4 smurte ovnfaste skåle (a ca. 4 dl). Fold rødspættefileterne, så de ligger dobbelt. Stik fileterne lidt ned i spinatblandingen, så de stadig titter op og hæld MornaySauce over. Drys fisken med citronskal, rød peber og resten af saltet. Bank skålene mod køkkenbordet og gratiner retten midt i ovnen.

Server de gratinerede rødspættefileter i skålene og dertil friskkogt spaghetti.

Gratinering

Ca. 20 min. ved 225°.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: