Gratinerede rødspættefileter

Bedømmelse

(4 vurderinger)

45 min

....og pasta, grøntsager og cremet ostesauce - uhm det smager godt!

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g rødspættefileter
  • 600 g optøet, frossen helbladet spinat
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 2 finthakkede zittauerløg
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce Let Mornaysauce

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx spaghetti

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens, skyl og tør rødspættefileterne. Pres spinaten fri for væde i en sigte. Tag lidt citronskal og rød peber fra til pynt. Bland resten af citronskallen, den røde peber, løg, og 1 tsk af saltet sammen med spinaten. Fordel spinatblandingen i 4 smurte ovnfaste skåle (a ca. 4 dl). Fold rødspættefileterne, så de ligger dobbelt. Stik fileterne lidt ned i spinatblandingen, så de stadig titter op og hæld MornaySauce over. Drys fisken med citronskal, rød peber og resten af saltet. Bank skålene mod køkkenbordet og gratiner retten midt i ovnen.

Server de gratinerede rødspættefileter i skålene og dertil friskkogt spaghetti.

Gratinering

Ca. 20 min. ved 225°.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde: