Gratineret sandwich med ost, roastbeef og kartoffel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

At gratinere vil sige at give en ret gylden, sprød skorpe i ovnen eller under grillen. Det sker ved høj temperatur og i kort tid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 skiver groft sandwichbrød
  • 150 g roastbeef i tynde skiver

Tilbehør

  • salat af 300 g tomat og 300 g
  • agurk vendt med, purløg, salt og peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til kartoflerne er møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne, pisk dem sammen med fløden og tilsæt ost, purløg, sennep og salt. Pisk æggehviderne stive og vend dem i kartoffelblandingen.

Del brødskiverne diagonalt til trekanter og læg brødet på en plade med bagepapir. Kom roastbeefen på og fordel kartoffelblandingen på brødet. Gratiner sandwichene øverst i ovnen og server dem varme sammen med salaten.

Gratinering

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: