Gratineret sandwich med ost, roastbeef og kartoffel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

At gratinere vil sige at give en ret gylden, sprød skorpe i ovnen eller under grillen. Det sker ved høj temperatur og i kort tid.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 skiver groft sandwichbrød
  • 150 g roastbeef i tynde skiver

Tilbehør

  • salat af 300 g tomater og 300 g
  • agurker vendt med, purløg, salt og peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til kartoflerne er møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne, pisk dem sammen med fløden og tilsæt ost, purløg, sennep og salt. Pisk æggehviderne stive og vend dem i kartoffelblandingen.

Del brødskiverne diagonalt til trekanter og læg brødet på en plade med bagepapir. Kom roastbeefen på og fordel kartoffelblandingen på brødet. Gratiner sandwichene øverst i ovnen og server dem varme sammen med salaten.

Gratinering

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: