Grillede auberginer og kartofler i yoghurtmarinade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Indisk inspireret vegetarret med yoghurtmarinerede grøntsager og tomatraita. Server med basmatiris og naanbrød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g små kartofler
  • 1 stor aubergine

Yoghurtmarinade

Tomatraita

Tilbehør

  • 240 g basmatiris
  • 200 g naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem i 10 min. Skær dem i halve. Skær auberginen i store tern på ca. 3 x 3 cm.

Yoghurtmarinade

Rør ingredienserne til marinaden sammen. Læg kartofler og auberginer heri i ca. ½ time.

Tomatraita

Halver tomaterne og fjern kernerne. Skær tomatkødet i tern. Rør dem i yoghurten sammen med koriander, spidskommen og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel grøntsagerne på små bambusspyd (der har ligget i vand i ca. ½ time) og grill dem på en varm grillpande eller øverst i ovnen - til grøntsagerne er møre. Server med basmatiris og grillede naanbrød.

Tip

Hvis man ønsker at supplere med kød, kan man bruge 200 g kartofler i stedet for 400 g samt 250 g kyllingebryst eller lammekød i tern. I så fald skal kødet marinere i mindst en time.

Grill

5-10 min.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: