Grillede frugtspyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Grillede frugtspyd er hurtige at tilberede og smager dejlilgt. De friske jordbær og den saftige ananas på spyd er en perfekt dessert til festen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 dl lys farin
  • ½ dl flormelis
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ frisk ananas i tern
  • 12 jordbær
  • 4 grillspyd

Pynt

  • citronmelisse

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt lys farin, sukker og citronsaft. Kog blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Fordel ananas og jordbær på 4 grillspyd. Læg spyddene i et ovnfast fad (ca. 17 x 26 cm). Hæld smørblandingen over frugterne og grill dem øverst i ovnen.

Pisk fløde og jordbærmarmelade til et let flødeskum. Server kold jordbærflødeskum til de varme grillspyd

Tip

De grillede frugtspyd kan også serveres med hjemmelavet soft-ice - se link.

Grill

Ca. 3 min.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Rhône, Frankrig

Hvid dessertvin på muscat/moscatel-druen fx en muscat de beaumes de venice Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade