Grillede frugtspyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Grillede frugtspyd er hurtige at tilberede og smager dejlilgt. De friske jordbær og den saftige ananas på spyd er en perfekt dessert til festen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 dl lys farin
  • ½ dl flormelis
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ frisk ananas i tern
  • 12 jordbær
  • 4 grillspyd

Pynt

  • citronmelisse

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt lys farin, sukker og citronsaft. Kog blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Fordel ananas og jordbær på 4 grillspyd. Læg spyddene i et ovnfast fad (ca. 17 x 26 cm). Hæld smørblandingen over frugterne og grill dem øverst i ovnen.

Pisk fløde og jordbærmarmelade til et let flødeskum. Server kold jordbærflødeskum til de varme grillspyd

Tip

De grillede frugtspyd kan også serveres med hjemmelavet soft-ice - se link.

Grill

Ca. 3 min.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Rhône, Frankrig

Hvid dessertvin på muscat/moscatel-druen fx en muscat de beaumes de venice Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade

Andre gode forslag