Grillede fyldte svinekoteletter med knasende kartoffelsalat og dampede asparges

Bedømmelse

(14 vurderinger)

45 min

Koteletter med en overraskelse i midten - og en lækker sprød kartoffelsalat til - det er godt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 agurk
  • 1 rød peberfrugt
  • 1½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 800 g skrabede, kogte kolde nye kartofler i mindre stykker
  • 1 dl klippet karse
  • 4 tykke svinekoteletter med skaft (ca. 1 kg)
  • 1 æggehvide
  • 4 spsk Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • ¼ tsk friskkværnet peber
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 225 g dampede grønne asparges

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i bittesmå tern. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Rør det syrnede produkt med mayonnaise, salt og peber. Vend kartofler, agurk, peberfrugt og det meste af karsen heri. Smag til og pynt med resten af karsen.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Pisk æggehviden stiv og vend hytteost og peber heri. Kom blandingen i en sprøjtepose. Skær en dyb lomme i hver kotelet og sprøjt ¼ af fyldet i hver. Luk lommen med en tandstikker eller en kødnål. Pensl koteletterne med olivenolie og drys med salt og peber. Grill dem på en varm grill eller grillpande i ca. 2 min. på hver side til de har fine grillstriber - steg dem færdige midt i ovnen. Server med den knasende kartoffelsalat og asparges til.

Stegetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 46 %

Kilde: