Grillede krebs med rucola- og limepesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Skal det være festligt, er denne frokost sagen. Server med godt brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rucola- og limepesto

  • 1½ spsk pinjekerner
  • 1½ spsk groftrevet parmesanost
  • 25 g renset rucolasalat
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 spsk Arla A38® naturel 1,5% fx Kløver Naturel 1,5%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 14 kogte krebs

Tilbehør

  • 100 g brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rucola- og limepesto

Blend pinjekerner, ost, rucola og hvidløg til en jævn masse. Tilsæt limesaft samt olie ad et par gange, mens blenderen kører. Vend pestoen med yoghurt, salt og peber og smag til.

Grill krebsene øverst i ovnen - til de er gennemvarme. Spis dem med fingrene sammen med pesto og brød.

Tip

Pestoen kan opbevares tildækket i køleskabet i nogle dage.

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag