Grillede krebs med rucola- og limepesto - Opskrifter - Arla

Grillede krebs med rucola- og limepesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Skal det være festligt, er denne frokost sagen. Server med godt brød.

Ingredienser

Antal portioner

Rucola- og limepesto

  • 1½ spsk pinjekerner
  • 1½ spsk groftrevet parmesanost
  • 25 g renset rucolasalat
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 spsk Arla A38® naturel 1,5% fx Kløver Naturel 1,5%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 14 kogte krebs

Tilbehør

  • 100 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rucola- og limepesto

Blend pinjekerner, ost, rucola og hvidløg til en jævn masse. Tilsæt limesaft samt olie ad et par gange, mens blenderen kører. Vend pestoen med yoghurt, salt og peber og smag til.

Grill krebsene øverst i ovnen - til de er gennemvarme. Spis dem med fingrene sammen med pesto og brød.

Tip

Pestoen kan opbevares tildækket i køleskabet i nogle dage.

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: