Grillede krebs med rucola- og limepesto
15 min

Grillede krebs med rucola- og limepesto

Skal det være festligt, er denne frokost sagen. Server med godt brød.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillede krebs med rucola- og limepesto

Skal det være festligt, er denne frokost sagen. Server med godt brød.

Antal portioner

Rucola- og limepesto

  • 1½ spsk pinjekerner
  • 1½ spsk groftrevet parmesanost
  • 25 g renset rucolasalat
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 spsk Arla A38® naturel 1,5% fx Kløver
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 14 kogte krebs

Tilbehør

  • 100 g brød

Fremgangsmåde:

Rucola- og limepesto

Blend pinjekerner, ost, rucola og hvidløg til en jævn masse. Tilsæt limesaft samt olie ad et par gange, mens blenderen kører. Vend pestoen med yoghurt, salt og peber og smag til.

Grill krebsene øverst i ovnen - til de er gennemvarme. Spis dem med fingrene sammen med pesto og brød.

Tip

Pestoen kan opbevares tildækket i køleskabet i nogle dage.

Grill

Ca. 5 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 53 %
Print