Grillede kyllingespyd og spicy salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Den farverige og krydrede salsa smager skønt sammen med den saftige, grillede kylling og de sprøde tortilla chips. Det hele rundes af med en cremet dip med mexikanske undertoner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dip

Spicy salsa

  • 2 grønne peberfrugter i små tern (ca. 250 g)
  • 2 nektariner, ferskener, æbler eller blommer i små tern (ca. 200 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. 100 g)
  • 100 g grofthakkede sorte oliven
  • 2 spsk finthakket rød chilipeber
  • 3 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk honning
  • 3 spsk grofthakkede friske oreganoblade
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk groft salt

Kyllingespyd

  • 12 rensede kyllingeinderfileter (ca. 500 g)
  • 8 grillspyd
  • 1 limefrugt i 16 små bidder
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g tortillachips med salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dip

Rør cremefraiche, peberfrugt, tomatpuré og de øvrige ingredienser sammen. Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet til serveringen.

Spicy salsa

Vend alle ingredienserne til salsaen sammen. Lad den hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. Smag salsaen til.

Kyllingespyd

Lad en grill blive godt varm. Skær kyllingeinderfileterne midt over og sæt 3 stykker kyllingekød og 2 stykker limefrugt på hvert grillspyd. Pensl med olie og drys med salt. Grill kyllingespyddene i 5-7 min. til kødet lige er gennemstegt.

Server de varme grillede kyllingespyd sammen med spicy salsa, dip og tortillachips.

Tip

I stedet for at stege kyllingespydene på en havegrill kan du bruge en grillpande eller en almindelig pande - stegetiderne er cirka de sammen. Bruger du den almindelige pande kan du varme olien op i panden, i stedet for at pensle kyllingespydene. Steg ved kraftig til jævn varme.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag