Grillede majs med myntecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

God sommerret som hele familien vil elske.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 agurk (ca. 300 g)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk tahin (ristet sesampasta)
  • 2 spsk finthakkedt frisk mynte
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 rensede majskolber
  • 10 papadums (tynde indiske brød)

Hertil

  • 4 Stegte bøffer af hakket oksekød (ca. 6% fedt)

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål. Fordel fraichen i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. ½ time.

Flæk agurken på langs og fjern kernerne. Skær agurken i tynde skiver og vend dem sammen med limesaft.

Kom det afdryppede produkt i en skål og tilsæt tahin, mynte, limesaft, salt og peber. Stil myntecremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Læg majskolberne på en plade uden bagepapir og grill dem øverst i ovnen.

Rist papadums i en tør varm pande ca. 1 min. eller til de er boblet op.

Server de grillede majskolber sammen med myntecreme, agurkeskiver, papadums og hakkebøffer.

Grill

Ca. 12 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: