Grillede majs med myntecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

God sommerret som hele familien vil elske.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 agurk (ca. 300 g)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk tahin (ristet sesampasta)
  • 2 spsk finthakkedt frisk mynte
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 rensede majskolber
  • 10 papadums (tynde indiske brød)

Hertil

  • 4 Stegte bøffer af hakket oksekød (ca. 6% fedt)

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål. Fordel yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. ½ time.

Flæk agurken på langs og fjern kernerne. Skær agurken i tynde skiver og vend dem sammen med limesaft.

Kom det afdryppede produkt i en skål og tilsæt tahin, mynte, limesaft, salt og peber. Stil myntecremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Læg majskolberne på en plade uden bagepapir og grill dem øverst i ovnen.

Rist papadums i en tør varm pande ca. 1 min. eller til de er boblet op.

Server de grillede majskolber sammen med myntecreme, agurkeskiver, papadums og hakkebøffer.

Grill

Ca. 12 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: