Grillede schnitzler med grønt og kryddersmør
30 min

Grillede schnitzler med grønt og kryddersmør

Lad kryddersmørret smelte ud over grøntsagerne og nyd smagen af både smør og de italienske urter.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillede schnitzler med grønt og kryddersmør

Lad kryddersmørret smelte ud over grøntsagerne og nyd smagen af både smør og de italienske urter.

Antal portioner
  • 1 kg skrabede nye kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 4 skinkeschnitzler (ca. 125 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min.

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill skinkeschnitzlerne ved kraftig varme, 1½-2 min. på hver side. Drys schnitzlerne med salt og peber og vend dem i basilikum.

Kom ærter og forårsløg i gryden med kartofler og bring atter vandet i kog. Kog i ca. 1 min., uden låg, og hæld vandet fra grøntsagerne. Kom grøntsagerne i 4 dybe tallerkener og fordel kryddersmørret på toppen. Skær de nygrillede skinkeschnitzler i tykke skiver og server dem til grøntsagerne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 28 %
Print