Grillede schnitzler med grønt og kryddersmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Lad kryddersmørret smelte ud over grøntsagerne og nyd smagen af både smør og de italienske urter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg skrabede nye kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 4 skinkeschnitzler (ca. 125 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede friske basilikumblade
  • 400 g ekstrafine ærter
  • 12 forårsløg i skrå ringe
  • 75 g Arla Kærgården® Italienske urter

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min.

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill skinkeschnitzlerne ved kraftig varme, 1½-2 min. på hver side. Drys schnitzlerne med salt og peber og vend dem i basilikum.

Kom ærter og forårsløg i gryden med kartofler og bring atter vandet i kog. Kog i ca. 1 min., uden låg, og hæld vandet fra grøntsagerne. Kom grøntsagerne i 4 dybe tallerkener og fordel kryddersmørret på toppen. Skær de nygrillede skinkeschnitzler i tykke skiver og server dem til grøntsagerne.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: