Grillet peberfrugt med ost og sort peber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Middelhavsinspireret forret med sprøde rugbrødssticks - velegnet til sommerens grillaftener.

Ingredienser

Antal portioner

Grillet peberfrugt

  • 3 røde peberfrugter
  • 125 g Castello® Golden
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • skallen af ½ citron (usprøjtet) (uden hvide hinder)
  • 8 friske basilikumblade

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød i bjælker

Sådan gør du

Sådan gør du

Grillet peberfrugt

Halver peberfrugterne og befri dem for frøstol og stilk. Læg dem på en plade med alufolie - med skindsiden opad. Grill dem øverst i ovnen - til skindet er mørkt og bobler op. Lad dem køle af under et viskestykke. Pil skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler.

Ved serveringen

Anret peberfrugt og ost på tallerkener og drys med salt og peber. Pynt med citronskal i tynde strimler og basillikum. Server lunt, ristet rugbrød til.

Grill

Ca. 6 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: