Grillet peberfrugt med ost og sort peber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Middelhavsinspireret forret med sprøde rugbrødssticks - velegnet til sommerens grillaftener.

Ingredienser

Antal portioner

Grillet peberfrugt

  • 3 røde peberfrugter
  • 125 g Castello® Golden
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • skallen af ½ citron (usprøjtet) (uden hvide hinder)
  • 8 friske basilikumblade

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød i bjælker

Sådan gør du

Sådan gør du

Grillet peberfrugt

Halver peberfrugterne og befri dem for frøstol og stilk. Læg dem på en plade med alufolie - med skindsiden opad. Grill dem øverst i ovnen - til skindet er mørkt og bobler op. Lad dem køle af under et viskestykke. Pil skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler.

Ved serveringen

Anret peberfrugt og ost på tallerkener og drys med salt og peber. Pynt med citronskal i tynde strimler og basillikum. Server lunt, ristet rugbrød til.

Grill

Ca. 6 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: