Grillet peberfrugt med ost og sort peber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Middelhavsinspireret forret med sprøde rugbrødssticks - velegnet til sommerens grillaftener.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grillet peberfrugt

  • 3 røde peberfrugter
  • 125 g Castello® Golden
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • skallen af ½ citron (usprøjtet) (uden hvide hinder)
  • 8 friske basilikumblade

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød i bjælker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Grillet peberfrugt

Halver peberfrugterne og befri dem for frøstol og stilk. Læg dem på en plade med alufolie - med skindsiden opad. Grill dem øverst i ovnen - til skindet er mørkt og bobler op. Lad dem køle af under et viskestykke. Pil skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler.

Ved serveringen

Anret peberfrugt og ost på tallerkener og drys med salt og peber. Pynt med citronskal i tynde strimler og basillikum. Server lunt, ristet rugbrød til.

Grill

Ca. 6 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag