Grillet vandmelon med chorizopølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 lille vandmelon
  • 200 g chorizopølse (spansk paprikapølse)
  • 30 g mandler
  • 150 g Castello® Cheddar Matured Cheddar Matured
  • 2½ dl friske basilikumblade
  • 100 g kapersbær (1 lille glas)
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk olivenolie

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær vandmelonen i 6 rektangler - ca. 10 cm lange og 4 cm brede - og grill dem - de kan også serveres rå. Skær pølsen i skiver og grill dem på en varm grillpande eller en almindelig pande uden brug af olie. Resten af ingredienserne anrettes på melonen. Hæld lidt olie og eddike omkring. Spis salaten med groft brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Corvina Bardolino, Italien

Rosévin med både syre og frugt, fx en chiaretto bardolino Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til grill-mad