Grillet vandmelon med chorizopølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 lille vandmelon
  • 200 g chorizopølse (spansk paprikapølse)
  • 30 g mandler
  • 150 g Castello® Cheddar Matured Cheddar Matured
  • 2½ dl friske basilikumblade
  • 100 g kapersbær (1 lille glas)
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk olivenolie

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær vandmelonen i 6 rektangler - ca. 10 cm lange og 4 cm brede - og grill dem - de kan også serveres rå. Skær pølsen i skiver og grill dem på en varm grillpande eller en almindelig pande uden brug af olie. Resten af ingredienserne anrettes på melonen. Hæld lidt olie og eddike omkring. Spis salaten med groft brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Corvina Bardolino, Italien

Rosévin med både syre og frugt, fx en chiaretto bardolino Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til grill-mad