Grillet vandmelon med chorizopølse

Bedømmelse

(6 vurderinger)

30 min

Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 lille vandmelon
  • 200 g chorizopølser (spansk paprikapølse)
  • 30 g mandler
  • 150 g Castello® Cheddar Matured Cheddar Matured
  • 2½ dl friske basilikumblade
  • 100 g kapersbær (1 lille glas)
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk olivenolie

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær vandmelonen i 6 rektangler - ca. 10 cm lange og 4 cm brede - og grill dem - de kan også serveres rå. Skær pølsen i skiver og grill dem på en varm grillpande eller en almindelig pande uden brug af olie. Resten af ingredienserne anrettes på melonen. Hæld lidt olie og eddike omkring. Spis salaten med groft brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 62 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Corvina Bardolino, Italien

Rosévin med både syre og frugt, fx en chiaretto bardolino Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til grill-mad