Grillet vandmelon med chorizopølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 lille vandmelon
  • 200 g chorizopølse (spansk paprikapølse)
  • 30 g mandler
  • 150 g Castello® Cheddar Matured Cheddar Matured
  • 2½ dl friske basilikumblade
  • 100 g kapersbær (1 lille glas)
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk olivenolie

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær vandmelonen i 6 rektangler - ca. 10 cm lange og 4 cm brede - og grill dem - de kan også serveres rå. Skær pølsen i skiver og grill dem på en varm grillpande eller en almindelig pande uden brug af olie. Resten af ingredienserne anrettes på melonen. Hæld lidt olie og eddike omkring. Spis salaten med groft brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 62 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Corvina Bardolino, Italien

Rosévin med både syre og frugt, fx en chiaretto bardolino Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til grill-mad