Grillstegte grøntsager og grisegrillspyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Nemt, hurtigt og delikat... Kød og grøntsager ryger en tur på grillen, kartoflerne skal koges og så er der serveret sammen med en lækker bearnaisedip!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Bearnaisedip

Grillstegte grøntsager

  • 1 fennikel i tykke skiver (ca. 250 g)
  • 6 skrubbede gulerødder i lange tykke strimler - gerne med top (ca. 250 g)
  • 150 g rensede radiser - gerne med top
  • 50 g groftrevne blade af hjertesalat
  • 2 dl friske basilikumblade
  • ½ tsk groft salt

Grillgrisespyd

  • 4 skinkeschnitzler (ca. 500 g)
  • 8 bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • ½ tsk groft salt
  • ½ spsk sesamfrø - gerne en blanding af sorte og lyse

Pynt

  • top af fennikel

Tilbehør

  • 1 kg kogte små skrubbede kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bearnaisedip

Pisk cremefraiche, æggeblomme og de øvrige ingredienser sammen i ca. 1 min. med fx en håndmixer. Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet til serveringen.

Grillstegte grøntsager

Lad en grill eller grillpande blive godt varm. Grill fennikel, gulerødder og radiser i ca. 8 min. - vend af og til. Bland, ved serveringen, de grillede grøntsager med salat, basilikum og salt. Pynt med fennikeltop.

Grillgrisespyd

Skær schnitzlerne i hver 4 strimler (16 i alt). Sæt kødet på de 8 spyd fra side til side, så det danner s'er - tryk det lidt sammen. Grill spyddene 2-3 min. på hver side (4-6 min. i alt - afhængig af hvor gennemstegt du vil have kødet). Drys de grillede spyd med salt og sesamfrø.

Server grillspyddene sammen med de grillstegte grøntsager, bearnaisedip og nykogte kartofler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag