Grøn ærtecreme med bacon og havesalater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Denne flotte forret er let og frisk og den kan serveres både varm og kold.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • både af citron (usprøjtet)

Tilbehør

  • 100 g ristede bacon i tern
  • 100 g spæde salatblade, fx rødbedeblade
  • 100 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom ærter, bouillon, salt og peber i en gryde og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt fløde samt de hakkede krydderurter. Kom blandingen i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til cremen er glat. Smag cremen til.

Ved serveringen

Drys bacontern og halvdelen af salaten i suppen og server straks med brød og citron til. Server resten af salaten ved siden af til opfyldning.

En let og forfriskende forret, der kan serveres kold eller varm.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: