Grøn ærtecreme med bacon og havesalater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Denne flotte forret er let og frisk og den kan serveres både varm og kold.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • både af citroner

Tilbehør

  • 100 g ristede bacon i tern
  • 100 g spæde salatblade, fx rødbedeblade
  • 100 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom ærter, bouillon, salt og peber i en gryde og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt fløde samt de hakkede krydderurter. Kom blandingen i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til cremen er glat. Smag cremen til.

Ved serveringen

Drys bacontern og halvdelen af salaten i suppen og server straks med brød og citron til. Server resten af salaten ved siden af til opfyldning.

En let og forfriskende forret, der kan serveres kold eller varm.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 36 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: