Grøn ærtecreme med bacon og havesalater
30 min

Grøn ærtecreme med bacon og havesalater

Denne flotte forret er let og frisk og den kan serveres både varm og kold.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøn ærtecreme med bacon og havesalater

Denne flotte forret er let og frisk og den kan serveres både varm og kold.

Antal portioner

Pynt

  • både af citroner

Tilbehør

  • 100 g ristede bacon i tern
  • 100 g spæde salatblade, fx rødbedeblade
  • 100 g groft brød

Fremgangsmåde:

Kom ærter, bouillon, salt og peber i en gryde og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt fløde samt de hakkede krydderurter. Kom blandingen i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til cremen er glat. Smag cremen til.

Ved serveringen

Drys bacontern og halvdelen af salaten i suppen og server straks med brød og citron til. Server resten af salaten ved siden af til opfyldning.

En let og forfriskende forret, der kan serveres kold eller varm.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 36 %
Print