Grøn karrygryde med mynteskyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

En dejlig krydret gryderet med eksotisk smag af kokosmælk og karrypasta. Og med fin kontrast fra den iskolde skyr med mynte.

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 300 g skinkekød i tern
  • 2 spsk grøn karrypasta
  • 3 dl vand
  • 500 g skrubbede små kartofler
  • 4 zittauerløg i halve
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 3 rødkindede æbler i både, fx summerred
  • 240 g lune naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kødet i ca. 1 min. Tilsæt karrypasta, vand, kartofler, løg og salt. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 35 min. Tag 4-5 kartofler op af gryden, mos dem og kom dem tilbage i gryden sammen med kokosmælk og æbler. Bring karrygryden i kog og smag til.

Rør imens det syrnede produkt sammen med mynte, sukker, salt og peber Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Server den grønne karrygryde sammen med myntedressing og lune naanbrød.

Tip

Vil du have en tykkere sauce, kan du mose et par ekstra kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: