
Grøn krydderurtedressing
60+ min
Mangler du en opskrift eller inspiration til en lækker dressing? Så prøv denne velsmagende opskrift på grøn krydderurtedressing med smag af karse, purløg, persille og basilikum. God til pitabrød og salat!
Ingredienser
1 dl pr. portion
Antal portioner
-
1¾ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
-
2 dl Arla A38® Ylette
- 4 spsk klippet karse
- 2 spsk klippet purløg
- 2 spsk hakket kruspersille
- ½ tsk tørret basilikum
- ½ tsk fintrevet zittauerløg
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Rør fraiche og ylette sammen. Tilsæt krydderurterne og smag dressingen til med løg, salt og peber. Lad dressingen stå koldt i 1 time, og rør den op inden serveringen.
Tip
Server fx dressingen til pitabrød eller til salatskålen.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 1680 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 0,6 g
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 15 %
- Fedt: 66 %
Kilde:
Karolines Køkken®