Grøn linsesuppe med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En enkelt grøntsagssuppe med en meget smagfuld topping.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 groftrevne gulerødder
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 180 g grønne linser, fx fra Puy (ca. 2 dl)
  • 2 grøntsagsbouillonterninger
  • 1 liter vand
  • ½ spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 125 g smuldret Castello® Danablu 50+
  • 2 spsk hakkede friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde. Steg gulerødder og løg i ca. 2 min. - uden de tager farve. Tilsæt linser, bouillon og 6 dl af vandet og bring suppen i kog. Lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt resten af vandet, citronskal, -saft, salt og peber. Bring atter suppen i kog og smag til.

Ved serveringen

Anret suppen med smuldret ost og friske krydderier på toppen. Server ristet brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag