Grøn pasta med kalkun og svampe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

En lækker pasta med kalkun i fad, der let kan serveres til mange

Ingredienser

Opskriften gælder for 4 personer

  • 10 g smør
  • 25 g bacon i strimler
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 500 g champignoner i skiver
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 400 g kalkunbryst i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 400 g frisk grøn pasta, fx tagliatelle

Tilbehør

  • 300 g grøn salat i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme men uden at det bruner. Svits bacon, løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt champignoner og rosmarin og svits det i ca. 8 min. Tilsæt salt og peber og smag til. Hæld det i en skål.

Lad smørret blive gyldent i sauterpanden og steg kødet i ca. 2 min. Bland det sammen med løg og champignoner.

Bring vand og salt i kog. Kom pastaen i og lad den koge i ca. 3 min. Hæld pastaen i en sigte og skyl den med koldt vand.

Læg lagvis - og i nævnte rækkefølge - svampeblanding, pasta og sauce i et smurt ovnfast fad. Drys med ost og bag retten midt i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: