Grønkålssalat med æble og jordskokker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

60+ min

Grønkålssalat med æbler. Sur og sød, frisk og sprød grønkålssalat.

Ingredienser

Buffetret til 8

Antal portioner

Dressing

Syltede rødløg

  • 2 spsk æbleeddike
  • 2 rødløg i både (ca. 150 g)
  • 2 røde æbler (ca. 250 g)
  • 150 g skrællede jordskokker
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ dl grofthakket bredbladet persille
  • 100 g rensede, plukkede grønkålsblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Vend citronsaft, fløde, sukker, salt og peber sammen. Stil det tildækket på køl i ca. 1 time til fløden er tyknet.

Syltede rødløg

Bring eddike i kog og sauter løgene ved svag varme i ca. 2 min. - til de får en flot lyserød farve.

Skær æbler og jordskokker i små tern, og vend dem sammen med citronsaft og persille. Vend til sidst alle ingredienserne sammen, gem evt. lidt af æbleblandingen og de syltede rødløg til at pynte med.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: