Grønkålssalat med æble og jordskokker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Grønkålssalat med æbler. Sur og sød, frisk og sprød grønkålssalat.

Ingredienser

Buffetret til 8

Antal portioner

Dressing

Syltede rødløg

  • 2 spsk æbleeddike
  • 2 rødløg i både (ca. 150 g)
  • 2 røde æbler (ca. 250 g)
  • 150 g skrællede jordskokker
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ dl grofthakket bredbladet persille
  • 100 g rensede, plukkede grønkålsblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Vend citronsaft, fløde, sukker, salt og peber sammen. Stil det tildækket på køl i ca. 1 time til fløden er tyknet.

Syltede rødløg

Bring eddike i kog og sauter løgene ved svag varme i ca. 2 min. - til de får en flot lyserød farve.

Skær æbler og jordskokker i små tern, og vend dem sammen med citronsaft og persille. Vend til sidst alle ingredienserne sammen, gem evt. lidt af æbleblandingen og de syltede rødløg til at pynte med.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: