Grøntsager i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Dejlig nem og frisk sommerret

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Grøntsager

  • 1 spidskål
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 1 kg skrabede eller skrællede, faste kartofler i kvarte
  • 250 g frosne fine ærter
  • 1 dl frisk, hakket kruspersille
  • 400 g kogt, røget kyllingebryst i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde, vand, muskat, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Smag til.

Grøntsager

Fjern de yderste, grove blade fra kålen. Del den i kvarte og fjern stokken. Skær kålen i grove stykker. Bring imens vand og salt i kog i en stor gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Kom kål og ærter i og kog dem med ved jævn varme i ca. 3 min. Hæld grøntsagerne til afdrypning i et dørslag og vend persillen i.

Ved serveringen

Fordel grøntsagerne i et fladt fad og læg herpå skiver af kyllingebryst. Hæld til sidst saucen over.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag