Grøntsager i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Dejlig nem og frisk sommerret

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grøntsager

  • 1 spidskål
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 1 kg skrabede eller skrællede, faste kartofler i kvarte
  • 250 g frosne fine ærter
  • 1 dl frisk, hakket kruspersille
  • 400 g kogt, røget kyllingebryst i skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde, vand, muskat, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Smag til.

Grøntsager

Fjern de yderste, grove blade fra kålen. Del den i kvarte og fjern stokken. Skær kålen i grove stykker. Bring imens vand og salt i kog i en stor gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Kom kål og ærter i og kog dem med ved jævn varme i ca. 3 min. Hæld grøntsagerne til afdrypning i et dørslag og vend persillen i.

Ved serveringen

Fordel grøntsagerne i et fladt fad og læg herpå skiver af kyllingebryst. Hæld til sidst saucen over.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag