Grøntsager med revet ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Nem opskrift på en nordisk inspireret grøntsagsret med rosenkål og kartofler. Grøntsager med revet ost smager dejligt og er perfekt med rugbrød ved siden af.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 600 g kartofler i skiver
  • 300 g rosenkål i halve og kvarte
  • 5 rødløg i både
  • 3 spsk græskarkerner
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk stærk, grov sennep
  • ½ dl æblejuice

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg kartoflerne ved jævn varme og under omrøring i ca. 12 min. Tilsæt rosenkål, løg, græskarkerner, salt og peber. Steg videre, stadig under omrøring, ca. 7 min. eller til grøntsagerne er møre. Tilsæt sennep og juice og smag retten til.

Ved serveringen

Kom grøntsagerne i en stor, varm skål og osten i en skål ved siden af. Server ristet rugbrød til.

Mad til i morgen

Er der grøntsager tilovers, så server dem lune som tilbehør til fx spejlæg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: