Grøntsager med varm ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Grøntsager med varm ost er en velsmagende opskrift med lækker broccoli og dejlige kartofler. Glæd dig til at nyde denne ret med masser af ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g spegeskinke
  • 80 g syltede agurker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Skær små broccolibuketter fra stilken. Skær stilken i tynde skiver. Kog de forskellige grøntsager hver for sig. Tag dem op og hold dem varme i et varmt fad under alufolie og viskestykke: Først løg og broccoliskiver i ca. 4 min. Dernæst gulerødder i ca. 2 min. - Kartofler i ca. 1 min. og til sidst broccolibuketter i ca. 1 min.

Læg osten i en kold pande og skru op til kraftig varme. Skru ned til svag varme når osten begynder at smelte. Lad osten blive flydende under omrøring, ca. 4 min.

Ved serveringen

Anret spegeskinke, syltede agurker og de lune grøntsager på varme portionstallerkener. Hæld den smeltede ost over grøntsagerne og server straks.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag