Grøntsager med varm ost

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Grøntsager med varm ost er en velsmagende opskrift med lækker broccoli og dejlige kartofler. Glæd dig til at nyde denne ret med masser af ost.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g spegeskinke
  • 80 g syltede agurker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Skær små broccolibuketter fra stilken. Skær stilken i tynde skiver. Kog de forskellige grøntsager hver for sig. Tag dem op og hold dem varme i et varmt fad under alufolie og viskestykke: Først løg og broccoliskiver i ca. 4 min. Dernæst gulerødder i ca. 2 min. - Kartofler i ca. 1 min. og til sidst broccolibuketter i ca. 1 min.

Læg osten i en kold pande og skru op til kraftig varme. Skru ned til svag varme når osten begynder at smelte. Lad osten blive flydende under omrøring, ca. 4 min.

Ved serveringen

Anret spegeskinke, syltede agurker og de lune grøntsager på varme portionstallerkener. Hæld den smeltede ost over grøntsagerne og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 52 %

Kilde: