Grøntsagsgryde - Opskrifter - Arla

Grøntsagsgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Savner du en opskrift på en nem, lækker og hurtig vegetarisk gryderet? Så prøv denne velsmagende grøntsagsgryde med peberfrugt, løg og sprødt bladselleri!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede mellemstore zittauerløg
  • 1 grofthakket grøn peberfrugt
  • 5 stilke bladselleri i skiver
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Svits løg, peberfrugt og bladselleri heri. Tilsæt de flåede tomater, salt og peber. Kog retten under låg ved svag varme i ca. 15 min. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: