Grøntsagsgryde
45 min

Grøntsagsgryde

Savner du en opskrift på en nem, lækker og hurtig vegetarisk gryderet? Så prøv denne velsmagende grøntsagsgryde med peberfrugt, løg og sprødt bladselleri!
Fryseegnet
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøntsagsgryde

Savner du en opskrift på en nem, lækker og hurtig vegetarisk gryderet? Så prøv denne velsmagende grøntsagsgryde med peberfrugt, løg og sprødt bladselleri!

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede mellemstore zittauerløg
  • 1 grofthakket grøn peberfrugt
  • 5 stilke bladselleri i skiver
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Svits løg, peberfrugt og bladselleri heri. Tilsæt de flåede tomater, salt og peber. Kog retten under låg ved svag varme i ca. 15 min. Smag til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 1940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 45 %
Print