Grøntsagspande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre vegetaropskrift som er sund og lige til. Aubergine, tomater, løg og ost skaber en smagsoplevelse som når hele smagspaletten rundt!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider og lad dem trække i 15 min. Skyl skiverne og tør dem godt. Svits løg, hvidløg og tomater i gyldent smør til grøntsagerne falder let sammen. Tilsæt herbes de Provence og salt. Læg aubergineskiverne taglagt ned i tomatblandingen og drys ost over. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under låg i 5 min.

Tip

Server grøntsagspanden til fx stegt kød.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: