Grøntsagspande
45 min

Grøntsagspande

Prøv denne lækre vegetaropskrift som er sund og lige til. Aubergine, tomater, løg og ost skaber en smagsoplevelse som når hele smagspaletten rundt!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøntsagspande

Prøv denne lækre vegetaropskrift som er sund og lige til. Aubergine, tomater, løg og ost skaber en smagsoplevelse som når hele smagspaletten rundt!

Antal portioner

Pynt:

  • herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider og lad dem trække i 15 min. Skyl skiverne og tør dem godt. Svits løg, hvidløg og tomater i gyldent smør til grøntsagerne falder let sammen. Tilsæt herbes de Provence og salt. Læg aubergineskiverne taglagt ned i tomatblandingen og drys ost over. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under låg i 5 min.

Tip

Server grøntsagspanden til fx stegt kød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 35 %
Print