Grøntsagspande - Opskrifter - Arla

Grøntsagspande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre vegetaropskrift som er sund og lige til. Aubergine, tomater, løg og ost skaber en smagsoplevelse som når hele smagspaletten rundt!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider og lad dem trække i 15 min. Skyl skiverne og tør dem godt. Svits løg, hvidløg og tomater i gyldent smør til grøntsagerne falder let sammen. Tilsæt herbes de Provence og salt. Læg aubergineskiverne taglagt ned i tomatblandingen og drys ost over. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under låg i 5 min.

Tip

Server grøntsagspanden til fx stegt kød.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: