Grøntsagspande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre vegetaropskrift som er sund og lige til. Aubergine, tomater, løg og ost skaber en smagsoplevelse som når hele smagspaletten rundt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider og lad dem trække i 15 min. Skyl skiverne og tør dem godt. Svits løg, hvidløg og tomater i gyldent smør til grøntsagerne falder let sammen. Tilsæt herbes de Provence og salt. Læg aubergineskiverne taglagt ned i tomatblandingen og drys ost over. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under låg i 5 min.

Tip

Server grøntsagspanden til fx stegt kød.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag