Grøntsagsstrimler i urtecreme

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

En flot servering af forskellige grøntsager. Server til en rest kød eller som selvstændig salat.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g gulerødder
  • 100 g grøn squash
  • 150 g kinaradiser i strimler
  • 150 g agurk i strimler

Urtecreme

Tilbehør

  • 600 g grovboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de rengjorte grøntsager i lange, tynde strimler med en kartoffelskræller. Rør ost, fraiche, hvidløg og krydderurter sammen. Kom grøntsagerne i urtecremen og smag til med salt og peber. Server salaten sammen med groft brød.

Tip

Grøntsagerne kan også serveres til fx kogt skinke, hamburgerryg eller frikadeller.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %

Kilde: