Grøntsagssuppe med ostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

30 min

Hurtig opskrift på en en dejlig, varmende suppe med porre. Grøntsagssuppe med ostebrød er en ret med en lækker fyldig smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 pose frosne suppeurter
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter mælk
  • 1 porre i meget tynde ringe
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ostebrød

  • 4 skiver flutes - 2 cm tykke
  • 4 skiver Riberhus® ML 16 (30+)
  • 10 g smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt suppeurterne og svits dem 1 min. Hæld bouillon og mælk ved, og bring suppen i kog. Kog den ved svag varme under låg i ca. 10 min. Findel grøntsagerne i en blender sammen med lidt af suppen ad 2-3 gange. Hæld pureen tilbage i gryden. Tilsæt porreringene og varm suppen igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Ostebrød

Skær flutesskiverne ¾ igennem. Læg en osteskive i hver "lomme" og læg flutesskiverne på en bageplade. Smør overfladen med smør og gratiner ostebrødene øverst i ovnen.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag