Grøntsagsgryde med paneer - Opskrifter - Arla

Grøntsagsgryde med paneer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Paneer og sprøde grøntsager bundet smukt sammen af en let syrlig sauce.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g hakkede og ristede hasselnøddekerner

Tilbehør

  • 320 g perlespelt - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits de gule beder sammen med løg og paneer i ca. 3 min. Tilsæt chiliflager og mel og lad retten stege ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt hvidvin og vand og lad retten koge ved svag varme og uden låg i ca. 20 min. - rør af og til.

Rens imens forårsløgene og skær stilken i 2 cm skrå stykker. Skær den grønne top i meget tynde skrå stykker og læg dem i koldt vand. Kom de andre forårsløg i gryden sammen med edamamebønner og tomater og lad retten koge ved svag varme i yderligere ca. 5 min. - rør af og til. Drys med hasselnødder og pynt med toppen af forårsløgene. Server med kogt perlespelt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: