Grøntsagsgryde med paneer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Paneer og sprøde grøntsager bundet smukt sammen af en let syrlig sauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 forårsløg (ca. 150 g)
  • 150 g edamamebønner (sojabønner)
  • 50 g finthakkede soltørrede tomater
  • 1½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 1 tsk groft salt
  • 2 dl friske korianderblade
  • 50 g hakkede og ristede hasselnøddekerner

Tilbehør

  • 320 g perlespelt - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits de gule beder sammen med løg og paneer i ca. 3 min. Tilsæt chiliflager og mel og lad retten stege ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt hvidvin og vand og lad retten koge ved svag varme og uden låg i ca. 20 min. - rør af og til.

Rens imens forårsløgene og skær stilken i 2 cm skrå stykker. Skær den grønne top i meget tynde skrå stykker og læg dem i koldt vand. Kom de andre forårsløg i gryden sammen med edamamebønner, tomater, fløde og salt og lad retten koge ved svag varme i yderligere ca. 5 min. - rør af og til. Drys med hasselnødder og pynt med toppen af forårsløgene. Server med kogt perlespelt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag