Grøntsagsgryde med paneer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Paneer og sprøde grøntsager bundet smukt sammen af en let syrlig sauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g hakkede og ristede hasselnøddekerner

Tilbehør

  • 320 g perlespelt - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits de gule beder sammen med løg og paneer i ca. 3 min. Tilsæt chiliflager og mel og lad retten stege ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt hvidvin og vand og lad retten koge ved svag varme og uden låg i ca. 20 min. - rør af og til.

Rens imens forårsløgene og skær stilken i 2 cm skrå stykker. Skær den grønne top i meget tynde skrå stykker og læg dem i koldt vand. Kom de andre forårsløg i gryden sammen med edamamebønner, tomater, fløde og salt og lad retten koge ved svag varme i yderligere ca. 5 min. - rør af og til. Drys med hasselnødder og pynt med toppen af forårsløgene. Server med kogt perlespelt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag