Grøntsagsgryde med stegt ost

Grøntsagsgryde med stegt ost

45 min Hovedret
Grøntsagsgryde - en dejlig hverdagsret med et twist eller 2. I bund og grund kan du jo anvende lige præcis de grøntsager, du har og vil - hemmeligheden er at få en en harmonisk smag og konsistens - og så gør det jo heller ikke noget, at retten ser tiltalende ud. Her har vi valgt smukke gule beder som det bærende element, suppleret af edamamebønner og soltørrede tomater. Twistet er en topping med stegte ostetern, hasselnøddekerner og koriander. Prøv denne lækre grøntsagsgryde næste gang, du har lyst til grøn mad i mange farver.
Mere inspiration

Lyst til mere vegetarmad med stegt ost.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Du kan evt. riste dine hasselnødder - det giver en endnu mere intens smag. Rist hasselnødderne i en bradepande midt i ovnen, ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn. Gnid nødderne i et viskestykke så de fleste skaller falder af. Hak derefter nødderne groft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2890 kJ / 2890 kcal

Næringsindhold pr. 100g

638 kJ / 152 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 130,60000610351562 % 6,9 g
Kulhydrat: 349,1000061035156 % 18,4 g
Fedt: 106,4000015258789 % 5,6 g
Relateret video
Sådan tilbereder du nemt Ostestykkerne

- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter

Ingredienser