Grøntsagsgryde - en dejlig hverdagsret med et twist eller 2. I bund og grund kan du jo anvende lige præcis de grøntsager, du har og vil - hemmeligheden er at få en en harmonisk smag og konsistens - og så gør det jo heller ikke noget, at retten ser tiltalende ud. Her har vi valgt smukke gule beder som det bærende element, suppleret af edamamebønner og soltørrede tomater. Twistet er en topping med stegte ostetern, hasselnøddekerner og koriander. Prøv denne lækre grøntsagsgryde næste gang, du har lyst til grøn mad i mange farver.
Lyst til mere vegetarmad med stegt ost.
Du kan evt. riste dine hasselnødder - det giver en endnu mere intens smag. Rist hasselnødderne i en bradepande midt i ovnen, ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn. Gnid nødderne i et viskestykke så de fleste skaller falder af. Hak derefter nødderne groft.
12091 kJ / 2890 kcal
638 kJ / 152 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 18,4 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 18,4 g |
Fedt: | 32,5 % | 5,6 g |
- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter