Grov pizzabund

60+ min

Frys evt. udrullede, ubagte pizzabunde, så du har nem aftensmad til travle dage.

Grov pizzabund
Mere inspiration

De grove pizzabunde kan også bruges til deep-pan pizzaer - uden at blive forbagt.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5735 kJ / 1371 kcal

Energifordeling:
Fiber: 20,6 g
Protein: 9,3 %
Kulhydrat: 72,5 %
Fedt: 18,2 %
Variation

Dejen kan også laves til focaccia. Rul dejen ud til ca. 30 x 30 cm og læg den på en plade med bagepapir. Tryk fordybninger i dejen med fingrene. Dryp et par skefulde olivenolie på dejen, drys lidt havsalt på og stik evt. små rosmarinkviste i. Bag focacciaen ved 250°, midt i ovnen, i ca. 18 min. Du kan også lave tyndere pizzabunde, hvis du vil have dem mere sprøde - 2 stk. med en diameter på ca. 32 cm.

Ingredienser