Grov snitte med blåskimmel og krydret pølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Nem og enkel natmad - varier gerne med forskellige oste.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 semidried tomater i kvarte
  • 4 forårsløg i tynde skiver
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel honningen på det ristede rugbrød. Skær osten i tynde skiver og anret dem på brødet sammen med pølsen.

Vend tomat og forårsløg sammen og anret det på osten. Pynt med friskkværnet peber og server straks.

Tip

Hvis du ønsker en mere mild smag kan du med fordel anvende Castello® mild økologisk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Corvina, rondinella, molinara Valpolicella, Italien

Rødvin med fylde og sødme, fx en amarone della valpolicella eller lillebroderen ripasso della valpolicella Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til and