
Grov snitte med blåskimmel og krydret pølse
15 min
Nem og enkel natmad - varier gerne med forskellige oste.
Ingredienser
Antal portioner
- 1 spsk flydende honning
- 2 skiver ristet groft rugbrød
-
75 g Castello® creamy Blue
- 6 skiver krydret spegepølser
- 6 semidried tomater i kvarte
- 4 forårsløg i tynde skiver
- friskkværnet peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Fordel honningen på det ristede rugbrød. Skær osten i tynde skiver og anret dem på brødet sammen med pølsen.
Vend tomat og forårsløg sammen og anret det på osten. Pynt med friskkværnet peber og server straks.
Tip
Hvis du ønsker en mere mild smag kan du med fordel anvende Castello® mild økologisk.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 4200 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 10,1 g
- Protein: 12 %
- Kulhydrat: 41 %
- Fedt: 47 %
Kilde:
Karolines Køkken®
Vin match
Corvina, rondinella, molinara Valpolicella, Italien
Rødvin med fylde og sødme, fx en amarone della valpolicella eller lillebroderen ripasso della valpolicella Kilde: Martin Nordkvist
Læs også om vin til and