Grov snitte med blåskimmel og krydret pølse

Bedømmelse

(0 vurderinger)

15 min

Nem og enkel natmad - varier gerne med forskellige oste.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 semidried tomatoes i kvarte
  • 4 forårsløg i tynde skiver
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel honningen på det ristede rugbrød. Skær osten i tynde skiver og anret dem på brødet sammen med pølsen.

Vend tomat og forårsløg sammen og anret det på osten. Pynt med friskkværnet peber og server straks.

Tip

Hvis du ønsker en mere mild smag kan du med fordel anvende Castello® mild økologisk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 47 %

Kilde:

Vin match

Corvina, rondinella, molinara Valpolicella, Italien

Rødvin med fylde og sødme, fx en amarone della valpolicella eller lillebroderen ripasso della valpolicella Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til and